Privatbostäder

Som privatperson kan du anlita oss för både små och stora uppdrag som behöver utföras i din lägenhet, villa eller fritidsbostad. Vi kan också hjälpa till med lösningar som sänker din energikostnad eller styrsystem och teknik för belysning, värme och ventilation som gör att du kan styra och reglera inställningar centralt via panel och/eller mobilapp.

De flesta arbeten vi utför gäller nyinstallationer vid nyproduktion eller omfattande och mindre bostadsrenoveringar, allt från byte av enstaka uttag till kompletta renoveringar. Vi kompletterar även befintliga elcentraler med jordfelsbrytare eller byter gamla elcentraler mot nya.

Vi levererar värmegolv, framför allt genom våra leverantörer Ebeco / Nvent(T2) där vi även är certifierade för att få förlängd garanti.

Vi är innovativa och hjälper självklart till med lösningar för att uppnå kundens vision. Vi ser lösningen och inte problemet.

Vi utför installationer av laddboxar för elbilar. Vi har en bred erfarenhet och kan erbjuda de flesta märkena på marknaden.
Vi är certifierade för att installera solpaneler och hjälper till med allt från projektering till montage och installation.

Vid installationer av laddstation eller solpaneler sköter vi givetvis allt med skatteavdraget ”Grön teknik”

Kontakta oss

Rulla till toppen