OM OSS

Installera SW AB grundades 2008 och är ett ägardrivet bolag med ett 20-tal anställda montörer. Företaget har sedan starten haft en stadig tillväxt och omsätter idag ca 40 miljoner kr per år. Företaget har sitt säte i Hägersten med en mindre filial i Åre.

Vi är totalleverantör av elinstallationer och utför alla typer av arbeten som rör kraft och belysning, både i privat och offentlig miljö. Vi arbetar med både små och stora projekt och är en välanlitad samarbetspartner vid entreprenader och servicearbeten.

Vår vision är att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare.

Vår målsättning är att alltid ta fram och leverera en tjänst och produkt av högsta kvalité, såväl i utförande som i bemötande och hållbarhet. Kundrelationen är det viktigaste för vår framgång och som 100% ägardrivet bolag är våra största styrkor flexibilitet och tillgänglighet.

Det bästa betyg vi kan få är en kund som återkommer till oss och som rekommenderar oss till andra. Då vet vi att vi har lyckats.

Vi arbetar för en mindre miljöpåverkan och allt vårt elavfall tas om hand och återvinns i största möjliga mån.Vi har ett systematiskt arbetsmiljöarbete och följer elsäkerhetsverkets föreskrifter.

2013 och 2014 utsågs vi till ett av Sveriges Gasellföretag.

Vi är medlemmar i Installatörsföretagen.

F-skattebevis
Företagsförsäkring
Medlemsbevis Installatörsföretagen
Vi stödjer cancerfonden.
HUVUDKONTOR
***
Sparbanksvägen 10
129 32 Hägersten
08-645 97 60 (mån-fre 07:00-16:00)
info@installerael.se